City Hotel Ring ***
1137 Budapest, Szent István körút. 22.

A hotelről

A Hotel Ring Budapest szívében, a Nagykörút Szent István körúti szakaszán helyezkedik el, ahonnan Buda és Pest nagy része egyaránt könnyen megközelíthető. Budapest központi üzleti negyede, a Margit sziget békés parkjai, a Nyugati pályaudvar és a város fő nevezetességei innen gyalogosan is könnyen elérhetőek a vendégek számára. Ha vásárolni támad kedve, akkor sem kell messzire mennie, Európa legnagyobb bevásárló és szórakoztató központja, a Westend City center csak néhány percre található. Ez azt jelenti, hogy mind az üzleti utazók, mind a családos vendégek és csoportok egyaránt kihasználhatják a helyi vásárlási, étkezési, pihenési és szórakozási lehetőségeket. A szobák egy része rendelkezik saját, ingyenes Internet hozzáférési lehetőséggel, így szolgálva az üzletemberek és a hordozható számítógéppel utazók kényelmét.

Szállás

39 kényelmesen berendezett szoba, egyedi légkondicionálás, telefon ingyenes Internet hozzáférés, SAT TV, hűtőszekrény, íróasztal, rádió, hajszárító (kérésre)

Egyéb szolgáltatások

Internet sarok, értékmegörző a recepción
Speciális ajánlat:
STAY AND FUN Ajánlatunk Pezsgővel
Látogasson el Budapestre és spóroljon 10%-ot
Amit a "Stay and Fun" Ajánlat tartalmaz*: - 10% kedvezmény árainkból - Ingyenes WIFI - Egy üveg pezsgő - A foglalás lemondható/módosítható az érkezés napjáig Áraink * Az ajánlat minimum 14 nappal előre történő foglaláskor jelenik meg
Fotók a hotelről: