City Hotel Ring ***
1137 Budapest, Szent István körút. 22.

A hotelről

A Hotel Ring Budapest szívében, a Nagykörút Szent István körúti szakaszán helyezkedik el, ahonnan Buda és Pest nagy része egyaránt könnyen megközelíthető. Budapest központi üzleti negyede, a Margit sziget békés parkjai, a Nyugati pályaudvar és a város fő nevezetességei innen gyalogosan is könnyen elérhetőek a vendégek számára. Ha vásárolni támad kedve, akkor sem kell messzire mennie, Európa legnagyobb bevásárló és szórakoztató központja, a Westend City center csak néhány percre található. Ez azt jelenti, hogy mind az üzleti utazók, mind a családos vendégek és csoportok egyaránt kihasználhatják a helyi vásárlási, étkezési, pihenési és szórakozási lehetőségeket. A szobák egy része rendelkezik saját, ingyenes Internet hozzáférési lehetőséggel, így szolgálva az üzletemberek és a hordozható számítógéppel utazók kényelmét.

Szállás

39 kényelmesen berendezett szoba, egyedi légkondicionálás, telefon ingyenes Internet hozzáférés, SAT TV, hűtőszekrény, íróasztal, rádió, hajszárító (kérésre)

Egyéb szolgáltatások

Internet sarok, értékmegörző a recepción
Speciális ajánlat:
Céges kedvezményünk
Céges partnereink részére mindhárom szállodánkban biztosítunk állandó és kedvezményes corporate árakat, melyek gyorsan és egyszerűen foglalhatóak szerződéskötési kötelezettség nélkül.
Nagyra becsüljük Corporate vendégeink elkötelezettségét: - könnyű és gyors szobafoglalással a hivatalos weboldalunkon keresztül - állandó árakkal minden hónapban - kiterjesztett foglalhatóság - megkülönböztetett figyelem extra szolgáltatásokkal - minimum szobaéjszaka elvárás nélkül - szerződéskötési elvárás nélkül - körülményes adminisztráció nélkül A megkülönböztetett figyelem olyan kiváltságokat biztosít corporate vendégeinknek, mint az extra fürdőszobai bekészítés, igény esetén vízforraló és hajszárító bekészítés, valamint késői szobaelhagyás és korai szoba elfoglalás lehetősége (foglaltság függvényében). Különtermek elérhetőek City Hotel Pilvax és City Hotel Ring szállodáinkban. Különterem információ - City Hotel Pilvax Különterem információ - City Hotel Ring További részletekért kérem, forduljon Szabó Patrícia Sales Managerhez az alábbi elérhetőségeken: E-mail: sales2@cityhotel.hu Telefon: +36 1 318 0595 Mobile: +36 20 441 4066
Fotók a hotelről: